Brzo upoznavanje / speed dating


Brzo upoznavanje – speed dating – po formi mini–sastanka organizovanim sa ciljem da ljudi upoznaju jedni druge, rasprostranjen je širom sveta kao revolucionaran način upoznavanja. U svetu ovakav vid upoznavanja se pretvorio u mini trend mode, njih posećuju poznate ličnosti i prikazuju ih u filmovima od "Seks i grad" pa do "Simpsonsa".

Na večeri upoznavanja u ugodnom restoranu sakupljaju se od 10 - 15 devojaka i isto toliko muškaraca. Dame sede za stolovima sa brojevima, a muškarci po isteku 5 minuta prelaze za naredni stol. Svi žele da se sretnu i pronađu saputnika u životu, 5 minuta razgovora i vas čeka novi krug upoznavanja i novo poznanstvo. Svakih 5-7 minuta vas očekuje iznenađenje i moguća neočekivana izmena u vašem životu, jer na sledećem sastanku vi možete upoznati interesantnog muškarca, ili naći devojku svojih snova. Posle svakog mini-sastanka, gosti svoje utiske upisuju u karticu simpatija i označavaju ko im se svideo i sa kim bi želeli da nastave poznanstvo. Nakon završene večeri organizatori upoređuju kartice simpatija i u slučaju poklapanja „+“ u roku od 48 sati, biće vam poslat e-mail sa brojevima telefona, kao i imena onih muškaraca ili žena sa kojima se vaše izbor poklopio.

PREDNOSTI BRZOG UPOZNAVANJA:

- brzi kontakti i poznanstva;
- na večerima brzog upoznavanja kontakti su stvarni, a ne virtuelni;
- ako vam se nesvidi osoba sa kojom ste se upravo upoznali, nemorate da brinete jer po scenariju brzog upoznavanja vaše poznanstvo će trajati 5 minuta, a zatim sledi novo poznanstvo;
- opuštena atmosfera i prijatna komunikacija;
- nepostoji potreba da nekoga odbijate ili da vas neko odbija. Nema potrebe za stidljivošću zato što se svi nalaze u prijateljskoj i prijatnoj atmosferi;
- u svakodnevnom životu postoji šansa da sretnete nekoga ko nije spreman za nova poznanstva, na brzom upoznavanju ovakva mogućnost ne postoji;

Želite da budete u prijatnoj atmosferi punoj dobre volje i intrigantnih očekivanja - onda je brzo upoznavanje za vas!

Dovoljno je samo da se registrujete na našem sajtu i mi ćemo vas kontaktirati. Cena usluge je 1300 dinara za dame i 1700 dinara za muškarce.

Za više informacija, pogledajte odeljak pitanja i odgovori:

P: Koliko žena/muškarca mogu da upoznam u toku od jedne večeri?
O: Za jedno veče brzog upoznavanja bićete u priliku da se upoznate sa 10 ili više žena/muškarce;

P: Šta je sve uključeno u cenu karte brzog upoznavanja?
O: 10 i više mini-sastanaka i jedno besplatno piće po izboru;

P: Napisano je da mini-sastanak traje 5 minuta, da li je to dovoljno da nekoga upoznate?
O: Psiholozi potvrđuju da je to dovoljno vremena, da utvrdite da postoji želja da se nastavite sa poznanstvom

P: Mogu li da dođem sa prijateljem-prijateljicom?
O: Naravno da možete, dovoljno je samo da nas unapred obavestite telefonom ili putem mail-a da nećete doći sami.

P: Kako da se obučem ѕa veče brzog upoznavanja?
O: Obucite se tako da se osećate prijatno i komotno.

P: Ja ne mogu da doćem na večer brzog upoznavanja, da li je moj prijatelj/prijateljica mogu da dođu umesto mene?
O: Naravno da mogu, samo nas obavestite unapred putem maila ili telefona, razlog ovome je održavanje proporcije između muškaraca i žena.

P: Kako je moguće promeniti datum učešće za brzo upoznavanje?
O: Možete da promenite datum svog dolaska na neki drugi datum, dovoljno je samo da nas obavestite najmanje 2 dana ranije putem e-mail ili telefona i da nam date informaciju za kada za koji datum ste se prijavili.

P: Koje su prednosti brzog upoznavanja?
O: Brzo upoznavanje vam pruža priliku da za kratko vreme se upoznate sa mnogim muškarcima ili ženama. Nakon 5 minuta muškarci se prelaze za sledeći stol i samim tim nećete biti "vezani" za jednu osobu tokom cele večeri. Brzo upoznavanje Vas oslobađa od dugih i neprijatnih sastanka, večere i razgovora sa muškaracima ili ženama koji vam se ne dopadaju. Na večerima brzog upoznavanja mini-sastanak traje 5 minuta iodmah dolaze novi sastanci.

P: Moram li unapred da pripremim priču o sebi ili da nešto ponesem sa sobom?
O: Dovoljno je dobro raspoloženje, optimizam, više poverenja u sebe i osmeh na licu.

P: Štase događa ako mi se niko nesvidi na večeri brzog upoznavanja?
O: Verovatnoća postoji i ako se to desi i niko Vam se nije svideo i Vi ste ppostavili na sva polja "NE", u tom slučaju ćete dobiti poziv za naredno veče brzog upoznavanja besplatno, ali ako na barem jedno od polja postavite oznaku "DA", vi gubite pravo na besplatan poziv.

P: Koliko dugo traje veče brzog upoznavanja?
O: Obično oko dva sata sa početkom u 19:30 i završetkom do 21:30 – 22:00.

P: Da li je obezbeđena privatnost na večerima brzog upoznavanja?
O: Mi se trudimo da obezbedmo maksimalnu privatnost učesnicima.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, biće nam drago da odgovorimo na njih, očekujemo vaš mail sa pitanjima na info@joyride.rs.